Byggerådgivning

Professionel Byggerådgivning – individuelle løsninger - byggestyring

Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S deltager i mange forskelligartede bygningsprojekter, men er altid bygherrens garant for professionel rådgivning og bistand, der sikrer den mest optimale løsning.

Vi har stor ekspertise i at samarbejde med både private kunder og erhvervskunder, både her i landet og i udlandet og mange års erfaring kombineret med faglig viden og indsigt, gør os til en kompetent og seriøs samarbejdspartner.

Proffessionel byggerådgivning sikrer kunden den ledelse, styring og kontrol af processen, som er afgørende for, at man i sidste ende opnår det resultat, som man ønsker. For netop at kunne målrette denne byggerådgivning bedst mulig i forhold til den enkelte kundes behov og krav, løses opgaverne i projektgrupper.

Vi holder os konstant og løbende opdateret med udviklingen indenfor love, regler, metoder og teknikker, så vi altid er i stand til at tilbyde og yde den bedst mulig service. Fleksibilitet, dynamik, erfaring og ekspertise - få det hele hos os.

Et samarbejde med en byggerådgiver hos os, er din garanti for professionel byggestyring, hvor vores specialist både er din samarbejds- og sparringspartner. Du kan med andre ord forvente en åben og ærlig dialog, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Du skal have de bedst mulige forudsætninger for at træffe et kvalificeret valg. Et valg der, hvis det er truffet på mangelfulde eller decideret forkerte informationer, kan gå hen og blive særdeles dyrt.